Legfrissebb bejegyzések:
2017-09-27
Tájházak, híres magyar emberek emlékhelyei, szülőházai
 | részletek
Nem csak iskolai kirándulások alkalmával kedveltek a híres magyar emberek emlékhelyei és szülőházai, melyek az ország minden pontján megtalálhatók, még a legkisebb falvakban is. Ezek a szülőházak,...
2017-03-06
Móricz Zsigmond Emlékház, Tiszacsécse
 | részletek
Cím: 4947, Tiszacsécse Kossuth Lajos utca 29. Telefonszám: (44) 705-218, (44) 705-223 Nyitva tartás: Előzetes bejelentkezés alapján A taposott szalmával fedett, kontytetős, vert falas,...
2017-02-20
Jász-ház, Jászárokszállás
 | részletek
Egy módos gazda 1892-ben épült, hatoszlopos, hagyományos berendezésű lakásában nyílt meg 1994-ben a Jász-ház. Az itt rendezett tárlaton jászárokszállási születésű színészek emléktárlata is...
»» minden bejegyzés


Bookmark and Share

Add to Google

eXTReMe Tracker
Spóroljon milliókat adókedvezményeinkkel

Cím: H-3937 Komlóska, Rákóczi F. út 27.
Tel.: Fax: 47/338-127, 47/538-013,
E-mail: komloska@t-online.hu
Web: http://www.komloska.hu ; http://komloska.blogter.hu

Sz: K-95/2009.
Tárgy: Együttműködési ajánlat

Tisztelt Cégvezető Asszony/Úr!

A gazdasági válság nehézségeket okoz a vállalkozások és a települési Önkormányzatok számára. A működőképesség megőrzése és a fejlesztések megvalósítása mindannyiunk érdeke. A válság túlélése a célunk.
A jelenlegi jogszabályi helyzet elemzése után arra a megállapításra jutottunk, hogy sokkal többet tudnánk egymásnak segíteni, mint gondoltuk.
Olyan üzleti ajánlatot javaslok, mely mindkét fél számára előnyöket jelent.


A vállalkozások kedvezményes adókörnyezetének kialakításában az Önkormányzatunk jelentős segítséget tud nyújtani. Például Komlóskán nincs helyi iparűzési adó és építmény adó. Amennyiben vállalkozása jelenlegi székhelye mellett új székhelyet, vagy telephelyet létesít községünkben, úgy az iparűzési adó alól teljesen mentesülhet, vagy ha más településen is fenntart székhelyet vagy telephelyet, akkor is jelentős mértékben csökkenhetnek adóterhei. Cégének komlóskai letelepedéséhez Önkormányzatunk kedvező feltételekkel tud helyet biztosítani.
Mivel kis település vagyunk, ezért megelégszünk a csekélyebb bevételekkel, adományokkal. Nekünk már az is jelentős segítség, ha a kötelezően kivetett adók, mint a gépjárművek adója önkormányzatunk bevételeit gyarapítják.


Ezekből fenn tudjuk tartani településünket, működtethetjük intézményeinket, tehát sikeres együttműködésünk során Önök jelentős összegeket takarítanak meg, Önkormányzatunk szűkös anyagi forrásai pedig megnövekednek.
Komlóska, a leghátrányosabb helyzetű kistérségek települései közé tartozik, az itteni vállalkozások előtt számos pályázati lehetőségek fognak megnyílni.
A komlóskai telephellyel rendelkező vállalkozásukat jelentős mértékben tudjuk támogatni.
Önkormányzatunk kérése az ide települő cégekkel szemben, hogy segítse kis közösségünket. Javasoljuk, hogy a helyi Komlóskáért Alapítványt támogassák.
Mértékét a jó szándékukra bízzuk. Ezen összeg jelentős része (100%, +20%) levonható az adóalapjukból, ha az Alapítványunkkal tartós adományozási szerződést kötnek.

A részletek átbeszélésében szívesen állok rendelkezésükre. Minden segítséget megadunk az ügyek intézésében.
Kérem, fontolják meg ajánlatomat.

Komlóska, 2009. november 25.

Tisztelettel:

Köteles László
polgármester

Spóroljon milliókat adókedvezményeinkkel!

Komlóskán
- nincs iparűzési adó,
- nincs építmény adó,
ezeket nem kell megfizetni.

A Komlóskán telephelyet létesítő vállalkozásoknak számos segítséget tudunk nyújtani:

- telephely bérlemény kedvezményes áron.
- vállalkozást segítő szolgáltatások (távmunka, pályázatfigyelés és pályázatírás).

A kedvezmények egyszerűen elérhetőek:


- A vállalkozás eddigi székhelyének vagy telephelyeinek megtartása mellett egy új telephely bejegyzése a társasági szerződésben bérleti szerződés alapján.
- Az eszközök komlóskai telephelyre való átírásával.


A megtakarítás:

- iparűzési adó alóli mentesség teljes egészében, vagy több telephely esetében részbeni mentesség.
- a vállalkozások további támogatása.

Ilyen egyszerűen spórolhat sok millió forintot!

www.komloska.hu

 


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Kapcsolodó cikkek:Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.