Legfrissebb bejegyzések:
2022-01-17
Vadregényes táborozás egy kiskunsági tanyán - ökovíkend
 | részletek
Családdal, iskolai osztállyal vagy csoporttal is érkezhet és akár több napra meg is szállhat a Rendek Ökogazdaság és Tanyamúzeum autentikus Öko vendégházban Kerekegyháza-Kunpusztán...
2022-01-17
Játszva tanulni - táborozás egy kiskunsági tanya ökogazdaságában
 | részletek
Iskolai osztályoknak és csoportoknak ajánljuk jó szívvel a Rendek Ökogazdaság és Tanyamúzeum programjait és autentikus Öko vendégházát Kerekegyháza-Kunpusztán (a Kiskunságban). Szállás és...
2022-01-17
Tanyavilág - Természetközeli élmények gyermekeknek és felnőtteknek
 | részletek
A tanyák világáról részben romantikus gondolatok juthatnak eszünkben, másrészt nagyon távolinak is érezhetjük magunktól. De milyen is valójában a természetközelében élni, állatokat tartani?...
»» minden bejegyzés






Bookmark and Share

Add to Google

eXTReMe Tracker


Töltött tök


Elkészítési idő: 40 perc

Hozzávalók 4 személyre

2-3 közepes méretű tök: spárgatök (főzőtök), cukkíni, tojásgyümölcs (padlizsán)

Töltelék:

25 dkg császárszalonna
25 dkg sült tarja
2 dl joghurt
2 dl tejföl
25 dkg sajt
zöldségmix
só, bors
petrezselyemlevél


Elkészítése:

   1. Megmosod a tököt, majd kettévágva kimagozod.
   2. Egy adagra érdemes egy nagy tenyérnyire darabolni, vagy negyedelni.
   3. Összekavarod és fűszerezed a joghurtot, a tejfölt, a zöldségkockákat.
   4. Amíg áll, felkockázod a szalonnát és a tarját és olívaolajon megpirítod.
   5. Összekevered a joghurtos-tejfölös zöldséggel.
   6. Vastagon megszórod sajttal és megsütöd.
  

Forrás: GasztroKaland.Blogtér

 

Kapcsolodó cikkek:






Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen





Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.