Legfrissebb bejegyzések:
2022-01-17
Vadregényes táborozás egy kiskunsági tanyán - ökovíkend
 | részletek
Családdal, iskolai osztállyal vagy csoporttal is érkezhet és akár több napra meg is szállhat a Rendek Ökogazdaság és Tanyamúzeum autentikus Öko vendégházban Kerekegyháza-Kunpusztán...
2022-01-17
Játszva tanulni - táborozás egy kiskunsági tanya ökogazdaságában
 | részletek
Iskolai osztályoknak és csoportoknak ajánljuk jó szívvel a Rendek Ökogazdaság és Tanyamúzeum programjait és autentikus Öko vendégházát Kerekegyháza-Kunpusztán (a Kiskunságban). Szállás és...
2022-01-17
Tanyavilág - Természetközeli élmények gyermekeknek és felnőtteknek
 | részletek
A tanyák világáról részben romantikus gondolatok juthatnak eszünkben, másrészt nagyon távolinak is érezhetjük magunktól. De milyen is valójában a természetközelében élni, állatokat tartani?...
»» minden bejegyzés






Bookmark and Share

Add to Google

eXTReMe Tracker


Töltött tök - Nyári ízek télen is

Életem első bulija volt a nyáron, akkor vált a kert töktermése áldozati báránnyá… :)
Égető forróság volt, kint tombolt a nyár, odabent ment a sütő kora reggel óta.
Árnyék sehol, odabent mint a szaunában, gőz és pára.
Késő estig voltunk együtt, addigra már levegőt is lehetett kapni odakint.
Az egész társaság paprikapirosra sült, előkerültek a kencék.
A bulit kedves Kolleginám szervezte hozzánk, de megegyeztünk, hogy amíg egy kétöles fa nem lesz a portámon, addig nem lesz nyári buli nálam... :)
A hangulat jó volt, és ez az, ami igazán fontos.

Vegyesen készült főzőtökből és cukkíniből, de tojásgyümölccsel is kipróbáltam már.
Szabad tűzön is megsüthető, fóliába csomagolva.

Elkészítési idő: 40 perc

Szerző: Erdei-Gulyás Gabriella
Forrás és folytatás: GasztroKaland.Blogtér.hu

 

Kapcsolodó cikkek:






Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen





Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak. | Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.